Gidsen Kontich 27ste Sint-Renilde
Elfen

Elfen

Elfen

E-mail van de elfenleiding: elfen@gidsenkontich.be

April:

14 April Onderwater vergadering: 14u-17u
Blub blub blub blub blop blup… Euhm, sorry dat was in vissentaal, nu in het Nederlands: Vandaag doen we aan onderwaterv ergadering. We gaan samen de onderwaterwereld ontdekken. Tijdens deze vergadering kan er van alles gebeuren. Misschien word je wel beste vrienden met een octopus of speel je een potje voetbal met een goudvis. Je kunt er alleen achter komen door naar deze vergadering te komen!

OPENDEURWEEKEND 20-21/04/2024

ZATERDAG 20/04 van 17u15 tot …: OPENINGSMOMENT + SPEL + BBQ
Om 17u15 worden alle leden verwacht in perfect uniform voor het openingsmoment en achteraf een leuk spelletje. Om 18u start de BBQ waar uiteraard iedereen welkom is. Vergeet hiervoor jullie niet in te schrijven (via deze link). Na een heerlijke BBQ wordt om 20u het kampvuur aangestoken.

ZONDAG 21/04 van 10u tot 17u: OPENDEURDAG
Om 10u worden de leden verwacht in perfect uniform, belangrijk is om een lunchpakket mee te nemen en voldoende drinken. Om 14u30 zijn de ouders, familie, vrienden, buren welkom voor de slotshow. Na de show kan iedereen nog genieten van een Vlaamse Kermis met hapjes en drankjes. We sluiten af met de leden om 17u, het is dus niet de bedoeling dat de leden vroeger vertrekken.

28 April Bouwvakkersvergadering: 14u- 17u
Kunnen we het maken? Nou en of! Deze vergadering zijn we echte bouwvakkers. We metsen van alles in elkaar en gaan van alles in elkaar steken. Wil je graag weten wat? Kom dan zeker naar de vergadering! Extra punten voor wie verkleed komt!

MEI:

Zondag 5 mei van 14u-17u: Wie is het vergadering
Is het een meisje? Is het een jongen? Draagt het meisje/de jongen een bril? Heeft hij/zij lang haar? Heeft die oorbellen? … Al deze vragen zullen tijdens deze vergadering worden beantwoord, het zal een hele mysterieuze vergadering worden! Kom alvast naar de wei en gebruik je goede speurtechnieken, want deze zal je goed kunnen gebruiken!

Zondag 12 mei van 14u-17u: Sportvergadering
Welke sport is het snelste? Wie kan het beste een goal maken? Wie kan er tegen zijn verlies, welke sporten bestaan er allemaal.  Jullie mogen deze vergadering verkleed komen in jullie favoriete sport! We geven jullie alvast een tip mee; wees goed opgewarmd, want deze vergadering zal er uitzonderlijk veel gesport worden. Wij kijken er heel hard naar uit!

Zondag 19 mei van 14u-17u: Sprookjesvergadering
Vandaag is het sprookjesvergadering, kan jij raden over welke sprookjes het hier gaat?
“Er was eens een lief klein meisje; iedereen die haar zag hield veel van haar, maar haar grootmoeder wel het allermeest, en die wist eenvoudig niet, wat ze het kind allemaal zou willen geven.”

“Aan de rand van een groot bos woonde eens een arme houthakker met zijn vrouw en twee kinderen. Het jongetje heette ….en het meisje ….. Ze hadden maar heel weinig te eten, en eens, toen alles erg duur werd in het land, konden ze ook niet meer aan brood komen.”
Kom zeker naar deze vergadering om te ontdekken welke sprookjes jullie misschien nog niet kennen of zelfs beter gaan leren kennen!

Vanaf nu zijn het avondvergaderingen, omdat jullie leiding examens heeft.

Vrijdag 24 mei van 19u-21u: kampinchrijving
Vanavond is het de kampinschrijving, hier kom je ons SUPERLEUKE kampthema te weten en krijg je ook wat extra informatie over ons kamp. Neem je mama of papa ook zeker mee! De verdere informatie wordt per mail nog verzonden.

Vrijdag 31 mei van 18u-20uhapjesvergadering
MMMMMMMMHHHHHHHHHHH, zijn jullie, lekkerbekken, klaar voor de LEKKERSTE vergadering van HEEELLLL DE WERELD? Vandaag mag iedereen een lekker hapje meenemen (gezond/ongezond, zoet of zout) voor iedereen of een paar om te delen. Alles is goed, zolang we er samen gezellig van kunnen smikkelen! Tipje van de leiding: nog niet teveel eten voor deze vergadering, anders zitten jullie buikjes al te vol :).

JUNI:

Vrijdag 7 juni van 18u15-20u15: Quiz vergadering
Hoe heet de blonde van K3? Hoe oud is de leiding samen? In welke gemeente is de Gidsen? Hoeveel frituren zijn er in Kontich? Welke dieren kan je in de dierentuin zien? Wanneer gaan we op kamp? Dit waren nog maar een paar opwarmertjes van vragen, deze vrijdag gaan we samen gezellig quizzen! Je kan misschien al eens nadenken over een leuke teamnaam, want wie weet verdient dit ook wel een puntje ;). Tot dan!

Vrijdag 14 juni van 18u15-20u15: girls night
Deze avond hebben we maar 1 doel: ons helemaal ontspannen! Nageltjes lakken, gezichtsmaskertjes opdoen, rustig kleuren, bandjes maken en zoveel meer! Dit wordt een toppertje van vergadering! Hopelijk ben jij er ook bij! Tot dan!

Zondag 23 juni: SLOTDAG (hele dag) MEER INFO VOLGT NOG
Naar jaarlijkse traditie sluiten we het gidsenjaar met z’n allen af op een leuke locatie met éxtra leuke activiteiten. Wat het dit jaar zal worden, blijft nog een geheim, maar hou zeker deze hele dag al vrij, want het wordt voor sommigen wel de leukste dag van het hele jaar genoemd… 

Dit was het laatste deel van het jaar, maar niet getreurd, ons mega super ultra mega leuke kamp staat voor de deur! We kijken er enorm naar uit om jullie blije snoetjes te zien verschijnen op ons kampterrein.

Groeten van jullie favoriete leiding

Petro, Nala, Zazou en Xebo

Leiding


Nala

Nala de Borger
Innemende Lepelaar
04 95 67 65 54
20/03/2001


Petro

Petro Schreurs
Trouwe Orka
04 98 10 92 29
15/03/2002


Xebo Onzia
Levenslustige Emippo
04 72 19 60 19
02/02/2004


Zazoe

Zazoe Bollaerts
Anoa
04 83 33 40 64
04/02/2005