Gidsen Kontich 27ste Sint-Renilde
Gidsen

Gidsen

Gidsen

E-mail van de elfenleiding: elfen@gidsenkontich.be

Mei

Zondag 05/05, 14u00 – 17u00: Het ei van Columbus vergadering

“Het ei van Columbus” is een uitspraak. Het betekent dat een oplossing eigenlijk heel makkelijk is als je er eenmaal op gekomen bent. De heer Columbus zelve zal er vandaag uiteraard niet bij zijn maar dat zal ons er niet van weerhouden ons in de wondere wereld van het ei te verdiepen. Een ware hoogdag voor creativiteit en vindingrijkheid, allen welkom!

Zondag 12/05, 14u00 – 17u00: Milieuvergadering

Ondertussen is het dus al mei wat wil zeggen dat er stilaan al een glimp van de zomervakantie, en dus ook de kampen op de radar verschijnt. Om hiervoor een extra centje in te kassen gaan we daarom vandaag op stap in ons geliefde dorp om de gemeente een handje te helpen met enkele milieu gerelateerde klusjes. Hierbij dus een warme oproep om met zoveel mogelijk te komen!!! Hoe meer aanwezigen, hoe meer geld we krijgen. Meer info binnenkort in whatsapp DOEEEEI!

Zondag 19/05, 14u00 – 17u00: Verkiezingsvergadering

In het licht van de aankomende verkiezingen leek het ons wel eens fijn stil te staan bij het politieke landschap om ons heen en uit te spitten wat er zoal allemaal speelt in debatterend België. Duik met ons mee het parlement in voor een namiddagje grappen en grollen want in tegenstelling tot de echte politieke figuren gaan wij er wél een gezellige boel van maken.

Vrijdag 24/05: Kampinschrijving + infoavond 

Vanavond allen welgekomen om uzelf in te schrijven voor de jaarlijkse klapper op de vuurpijl, uiteraard ons eigen gidsenkamp. Kom zeker ontdekken welke gebelde setting we dit jaar voorgeschoteld krijgen als kampthema en uiteraard voorzien wij jullie ook van antwoord op elke mogelijke vraag die jullie nog zouden kunnen hebben over kamp. Verdere info hierover volgt nog op mail en in whatsapp.

Suikerzoete groetjes,

Annabolletje, Jadé, Mangadonna en Pol Van Ostaijen

Juni

Vrijdag 31/05, 19u00 – 21u00: inzamelactie

Vandaag gaan we nog een laatste keer de buurt teisteren met als doel ons kampspaarvarken aan te spekken. Omdat de mensen niet graag hebben dat we in de late nog aan hun deur staan te rammelen beginnen we daarom dus ietsje vroeger dan anders, wat we dit jaar exact gaan verkopen zal snel gecommuniceerd worden in whatsapp. wel vragen we nog steeds om voor deze laatste effort met zoveel mogelijk aanwezig te zijn voor maximale opbrengst, we zien jullie daar!

Vrijdag 07/06 , 20u00 – 22u00: De Mol vergadering

Gilles De Coster hebben we helaas niet kunnen strikken om de uitleg te komen doen en er zal ook geen harde cash te verdienen zijn. Wat we wel zeker weten is dat we vanavond tegen een moordend tempo bedriegers en valsspelers zullen ontmaskeren, vergeet je speurneus niet mee te brengen en kom zeker langs voor een gezellig avondje mollen vangen.

Vrijdag 14/06, 20u00 – 22u00: Hapjesvergadering

Na herhaaldelijke aanvraag kunnen we niet anders dan de wens van het publiek in te willigen. Deze gekende klassieker hoeft eigenlijk al lang geen uitleg meer, neem allemaal lekker iets mee om te snacken zodat we een overheerlijk buffet kunnen samenstellen en dit al spelend te verdelen onder de gelukkigen. Wees zeker aanwezig op deze smakelijke hoogdag!

Zondag 23/06, 9u30 – 17u00: Slotdag

Warempel, het jaar zit er zowaar alweer op. Zoals elk jaar trekken we er dus met heel de troep op uit om samen de laatste vergadering van het jaar door te brengen. Waar exact deze grote bijeenkomst door zal gaan zullen jullie snel ontdekken via de elektronische post in jullie mailbox. Kom zeker af, het is ons laatste wapenfeit voor kamp dus laat ons er een gezellig dagje van maken.

Voor een laatste keer dit jaar vele groetjes en dikke knuffels van uw onverschrokken leiders,

A. Leyssen

J. Schoetens

G. De Visscher

L. De Raedt

Ennnn niet te vergeten de wet:

Een gids is…
een eerlijk en blij kameraad
ze doet mee en zet zich in
ze wilt winnen, maar kan verliezen
ze is fijn in haar optreden
ze is een opmerkzaam ontdekker
ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt
en ze helpt graag waar ze kan

Leiding


Lennert De Raedt
Onbekommerde Spitsvogel
04 95 92 83 93
05/11/2001


Mang

Gus De Visscher
Spitsvondige Coati
04 85 53 89 88
27/04/2002


Anna Leyssen
Trouwhartig Zeepaardje
04 89 09 35 80
08/05/2003


Kaa Schoetens
Gevoelvolle Arassari
04 75 40 97 25
16/05/2003